Redknapp nieuwe coach QPR

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Redknapp nieuwe coach QPR
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

QPR stuurde na de slechte resultaten trainer Mark Hughes gisteren de laan uit. Harry Redknapp werd vandaag voorgesteld als zijn opvolger. De ex-coach van Tottenham is enthousiast: "Ik ben verheugd dat ik terug in de trainersstoel zit."

QPR heeft na twaalf wedstrijden amper vier punten en staat troosteloos laatste. Redknapp heeft dus geen makkelijke opdracht om het behoud te verzekeren. Hij heeft echter ervaring met clubs in nood, Tottenham had in 2008 twee punten uit acht wedstrijden. Onder Redknapp vocht de club steeds voor een plaats bij de top-vier.

De coach tekende een contract voor 2,5 jaar bij Queens Park Rangers. Hij zal de wedstrijd tegen Manchester United van vanmiddag in de tribune bekijken, hij neemt de ploeg vanaf maandag over.

“Ik ben verheugd om terug trainer te zijn. Ik kan niet wachten om te beginnen”, aldus Redknapp op de clubwebsite. “Er is veel kwaliteit in de groep maar het kwam er dit seizoen nog niet uit. Ik wil zo snel mogelijk resultaten boeken zodat we ons seizoen eindelijk echt kunnen beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties