Reactie Van Eenoo: "Dit hebben de fans verdiend"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Van Eenoo: "Dit hebben de fans verdiend"
Foto: © SC

Lukas Van Eenoo kwalificeerde zich woensdagavond samen met Cercle voor de kwartfinales van de Beker. "Deze zege is er eentje voor de fans", wist de middenvelder na de overwinning tegen buur Club.

Tomas Taecke in Brugge

"Vandaag hadden we het geluk aan onze zijde, terwijl het in de competitie vaak andersom is", oordeelde een tevreden Lukas Van Eenoo na de derbyzege. "Ik ben vooral blij dat we onze fans eindelijk iets kunnen teruggeven. Vandaag stonden ze opnieuw als één man achter ons: het publiek was echt fantastisch".

"De kwalificatie is voor iedereen een enorme opsteker. Een groot compliment aan de hele ploeg die tot de laatste snik gestreden heeft. Misschien hadden we het beter moeten uitspelen, maar uiteindelijk is het goed afgelopen".

"De twee wedstrijden die erbij komen zijn geen vergiftigd geschenk. Als voetballer wil je op ieder vlak zo lang mogelijk meestrijden. We moeten rust nemen wanneer het nodig is maar mogen dit tweeluik tegen KV Oostende zeker niet als overbodig of ongepast beschouwen".

"Na de uitwedstrijd in Anderlecht staan we voor een cruciaal drieluik (tegen OHL, Waasland-Beveren en Lierse red.). Dan moeten we punten pakken maar ook zaterdag acht ik ons niet kansloos. We zullen er net als vandaag alles aan doen om met een resultaat tegen Anderlecht terug naar huis te keren", aldus Lukas Van Eenoo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties