Groep L: Twente laatste na nederlaag

Twente kon deze Europa League niet met een positieve noot beëindigen. Het verloor in eigen huis van Helsingborg en wordt zo laatste. In de andere wedstrijd speelde Hannover gelijk op het veld van Levante en is groepswinnaar.

Twente - Helsingborg 1-3

Bij Twente speelde Nacer Chadli 60 minuten mee. De thuisploeg kon op geen enkel moment aanspraak maken op de zege. Helsingborg stond na 67 minuten al 0-3 voor na goals van Djurdic, Bedoya en Sorum. Tadic kon maar in de 74e minuut milderen.

Twente ziet zo Helsingborg over zich springen en is allerlaatste.

Levante - Hannover 96 2-2

In deze wedstrijd stond de groepswinst op het spel. Hannover stond lang op voorsprong maar in de 94e minuut kon Levante via Iborre toch nog op gelijke hoogte komen. Voor de groepswinst had Levante echter een overwinning nodig.

De overige goals werden gescoord door Stindl en Ya Konan voor Hannover en Angel voor Levante.