Proto gaat kerstman spelen in Koningin Fabiola Ziekenhuis

Proto gaat kerstman spelen in Koningin Fabiola Ziekenhuis
Foto: © SC

Silvio Proto heeft een groot hart, zeker voor kinderen. De doelman is van plan om de zieke kinderen van het Koningin Fabiola Ziekenhuis een mooie kerstdag te bezorgen en rekent daarvoor ook op de supporters.

Proto gaat op de veilingsite eBay drie items te koop aanbieden: het shirt en de short die hij droeg tegen Malaga, de handschoenen en zijn schoenen. De opbrengst daarvan gaat integraal naar de kinderen van het ziekenhuis. En zelf gaat de doelman een deel van zijn premie van diezelfde match gebruiken om cadeau's te kopen. En Anderlecht doet er ook nog een FIFA 13-spel bij voor alle kinderen. Paars-wit is al jaren begaan met het lot van de kinderen in het Koningin Fabiola Ziekenhuis. Elk jaar wordt er met de boetepot materiaal aangekocht voor het ziekenhuis.

"Ik heb mijn kinderen vandaag ook mooie cadeau's gegeven voor Sinterklaas. Ik geef graag geschenken, ook aan de mensen die me dicht aan het hart liggen. Toen mijn zoon Kenzo geboren werd, was er ook een klein probleem bij de bevalling. Op zo'n moment begrijp je dat voetbal pas op de tweede plaats komt. Familie is het belangrijkste. En die kinderen verdienen dat ook. Ik wil hen een mooie Kerst bezorgen", aldus Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties