FA onderzoekt incident Ferdinand

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
FA onderzoekt incident Ferdinand
Foto: © SC

Ferdinand won vanmiddag met Manchester United de derby op het veld van City. De verdediger van United zal er echter niet onverdeeld gelukkig op terugkijken. Hij kreeg een muntstuk tegen het hoofd.

De Engelse voetbalbond gaat het incident onderzoeken. Bij het vieren van het beslissende doelpunt werd Ferdinand geraakt door een muntstuk van twee pence. Hij hield er een gekloven wenkbrauw aan over en bloedde hevig.

In een persbericht kondigde de FA het onderzoek aan: “We onderzoeken het incident waarbij een object vanuit het publiek Rio Ferdinand raakte na de derde goal van United in de wedstrijd tegen City van zondag. We gaan samenwerken met de politie en wachten op de rapporten van onze adviseur ter plaatse en de ref.”

Kort na dat incident liep een supporter van City richting de verdediger van Ferdinand. Hij gleedt gelukkig uit en kon in bedwang gehouden worden door Joe Hart. Een woordvoerder van de FA vindt het erg jammer.

“Na zo’n mooie wedstrijd die echt reclame was voor de Premier League te moeten praten over zulke incidenten is echt jammer. We gaan er alles aan doen om de verantwoordelijken te identificeren en zo zwaar mogelijk te straffen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties