Besiktas knoopt terug aan met overwinning

Besiktas heeft na twee gelijke spelen terug kunnen winnen in de competitie. Thuis tegen Kayserispor werd het uiteindelijk 3-1. Orduspor kon niet winnen op het veld van de hekkensluiter.

Besiktas – Kayserispor 3-1

Besiktas ging meteen op zoek naar de voorsprong tegen Kayserispor, maar het moest uiteindelijk wachten tot enkele minuten voor rust om te scoren. Eenmaal Holosko de 1-0 binnenprikte, was de veer bij Kayserispor gebroken. Nog voor rust werd  de score verdubbeld via Sivok.

Ook tijdens de pauze raakten de bezoekers niet geïnspireerd, waardoor het na vijf mnuten in de tweede helft al 3-0 was dankzij Sahan. Op het uur kon Mouche nog iets terugdoen, maar verder dan een eerreddend doelpunt kwamen ze niet.

Door de zege komt Besiktas voorlopig op de tweede plaats terecht op twee punten van Galatasaray, dat later op het weekend nog moet spelen.

Akhisar Belediyespor – Orduspor 0-0

Orduspor wist niet te scoren op het veld van hekkensluiter Belediyespor. Beide ploegen schieten echter niets op met dit gelijkspel, want de thuisploeg staat nog steeds drie punten achter de voorlaatste en voor de bezoekers is Europees voetbal weer een stapje verder van hen verwijderd.

Omer Kulga zat de hele wedstrijd op de bank voor Orduspor.