Reactie Wils: "Getoond dat Lierse niet dood is"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Wils: "Getoond dat Lierse niet dood is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Wils vond het heel jammer dat Lierse twee keer een voorsprong uit handen gaf tegen OHL. Hij vond dat zijn team de drie punten verdiende.

Robby Morren in Leuven

"Ik vind dat Lierse de overwinning verdiende. Het was een match met mogelijkheden langs beide kanten. Helemaal op het einde had Julien Vercauteren nog een open kans heeft, Ayew had nog een mogelijkheid en er was nog een kopbal van Okka. Het is zonde."

"Ach, zo is voetbal. Op dit moment zit het net niet mee voor ons. We moeten verder bouwen, we hebben laten zien dat Lierse nog niet dood is. Elk punt is welkom maar toch hadden we graag de drie punten meegepakt."

Patattenveld
Beide  teams moesten acteren op een doorweekte grasmat. "Het was moeilijk op zo'n veld. Eigenlijk was het een patattenveld. Echt voetballen ging moeilijk maar toch vind ik dat we de eerste helft nog deftig voetbal gebracht hebben. Het is jammer dat we twee keer een voorsprong uit handen gaven."

Dankzij dit gelijkspel komt Lierse op gelijke hoogte van Beerschot. "We moeten nu niet naar andere ploegen kijken maar vooral naar onszelf. Als wij punten pakken moeten de ploegen naar ons kijken en niet omgekeerd. Vorige week speelden we een degelijke wedstrijd en nu ook, het is alleen doodjammer dat de punten uitblijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties