Karel D'Haene: "Tijdens de kerstperiode moet je kunnen genieten"

Karel D'Haene: "Tijdens de kerstperiode moet je kunnen genieten"
Foto: © SC

Onze redactie vroeg aan de eersteklassespelers enkele vragen over hun 2012. Zo ook aan Karel D'Haene, die naar eigen zeggen een prachtjaar beleefde.

Door Aernout Van Lindt

-Hoe ga je Kerst en Nieuwjaar doorbrengen?

“Kerstavond breng ik door met mijn eigen familie, op Kerstdag volgt dan de schoonfamilie. Nieuwjaaravond ga ik gezellig bij vrienden. Tijdens de kerstperiode mag er al eens uitgebreid gegeten worden, dan volg ik mijn havermoutdieet niet. Je moet er eens kunnen van genieten ook.”

-Wat was jouw hoogtepunt van het jaar 2012?

“De winst op Club Brugge. In alle jaren dat ik al voetbal heb ik zowel met Antwerp als met Zulte Waregem nog nooit een punt kunnen halen in Brugge, dus was het wel een hoogtepunt om er nu meteen te kunnen gaan winnen.”

-En het dieptepunt?

“Mijn jaar was zowel op sportief vlak als daarbuiten zo goed dat ik geen dieptepunt heb.”

-Waar kan je tijd aan besteden naast het voetbal?

“Ik hou mij vooral veel bezig met de kindjes, al ben ik onlangs gestart met een cursus meubelmaker. Dat is elke week op maandagavond. Ik doe het gewoon uit interesse en omdat ik altijd al iets met mijn handen wou leren maken. Ik had er een beetje spijt van dat ik zoiets vroeger op school nooit heb geleerd.”

-Wat zijn je goede voornemens voor het komende jaar?

“Ik maak geen voornemens. Ik wil mijn vrouw wel een vlotte bevalling wensen. En ik wens ons ook een gezond derde kindje.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties