Speelt Bale volgend seizoen voor Madrid?

Nicolas Delacourt
| 5 reacties
Speelt Bale volgend seizoen voor Madrid?
Foto: © SC

Volgens Spaanse media heeft Real Madrid zijn zinnen gezet op Tottenham-vedette Gareth Bale voor het volgend seizoen. Er zouden vorige zomer al initiële gesprekken geweest zijn toen de clubs de transfer van Luca Modric afrondden.

In die gesprekken zou Tottenham duidelijk gemaakt hebben dat hun flying Welshman (nog) niet te koop was. Toch zou Real een voorkooprecht hebben zodra de Londenaars bereid zijn om naar aanbiedingen te luisteren. Alles wijst erop dat dit deze zomer zal zijn, aangezien Bale al heeft duidelijk gemaakt dat hij wil spelen voor een club waar hij kan groeien en strijden voor de grootste prijzen.

Er zijn verschillende redenen waarom Los Blancos in pole positie zitten voor Bale. Zo is er de uitmuntende relatie tussen Tottenham en Real Madrid, als gevolg van de succesvolle zaken tussen beide clubs de laatste jaren. Zo is Van der Vaart voor een vriendenprijs naar Londen gegaan, en is er in omgekeerde richting natuurlijk de recente overgang van Luka Modric geweest.

Een andere reden is dat de Londenaars hun goudhaantje liever niet bij een ander Engels topteam zien spelen. Ten slotte heeft Bale al aangegeven dat hij geïnteresseerd is in de stap naar Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties