Liverpool door in FA Cup

Liverpool heeft zich geplaatst voor de volgende ronde in de FA Cup. Ze wonnen uiteindelijk met 1-2 op het veld van vijfdeklasser Mansfield Town.

Sturridge had Liverpool al na zeven minuten op rozen gezet met zijn openingsgoal. Daarna bleef Liverpool de kansen opstapelen, maar het duurde tot een kwartier in de tweede helft om nogmaals te kunnen scoren. Luis Suarez kwam iets na rust doelpuntenmaker Sturridge vervangen en de Uruguyaan bevrijdde uiteindelijk Liverpool, dat daarna de wedstrijd rustig probeerde uit te tikken.

Tien minuten voor tijd werd het nog even spannend, toen Matthew Green milderde voor de thuisploeg. Verder dan de aansluitingstreffer raakte Mansfield town echter niet meer in het One Call Stadium, waardoor Liverpool al bij al verdiend doorgaat naar de volgende ronde van de FA Cup.