Kan Bacca de geur van geld weerstaan?

Kan Bacca de geur van geld weerstaan?
Foto: © SC

Bacca heeft geld geroken. De Colombiaan zou nu dreigen met een vertrek naar het rijke Turkse Kasimpasa. Bart Verhaeghe zal zaterdag hoogstpersoonlijk naar Marbella afreizen om de spits te overtuigen om te blijven.

De Colombiaan gaf eerder dit seizoen nochtans te kennen blij te zijn bij Club dat hij er zijn hele leven wel zou willen spelen. De geur van geld brengt het hoofd van de Zuid-Amerikaan echter op hol.

Interesse

Interesse genoeg alvast voor de Brugse prijsschutter. Uit Spanje, Engeland en nu ook Turkije. Kasimpasa, een Turkse ambitieuze rijke middenmotor deed prompt een bod van 2 miljoen, maar dat was niet genoeg voor Mannaert en compagnie. Kasimpasa zou het bod ondertussen verhoogt hebben naar 2,5 miljoen euro. Of dat genoeg is voor Club Brugge is nog maar de vraag, maar Bacca lijkt per se weg te willen en door de wet van '78 dus zijn zin te willen doordrijven.

Verdriedubbeling loon

Bart Verhaeghe reist zaterdag zelf af naar Marbella om Bacca persoonlijk te overtuigen van een langer verblijf in Jan Breydel. Toch lijkt de kans bijzonder groot dat de Colombiaan het grote geld heeft geroken en niet op andere gedachten te brengen is. Ook geen verdriedubbeling van zijn loon in West-Vlaanderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties