Inter houdt de punten thuis

Internazionale heeft met 2-0 gewonnen tegen Pescara. De club uit Milaan komt daardoor voorlopig op de derde plaats in het klassement terecht. Pescara blijft in de rechterkolom hangen.

De fans in het Giuseppe Meazza-stadion moesten een halfuur wachten om te juichen. Toen prikte Palacio op aangeven van Cassano de openingstreffer binnen. 1-0 was ook meteen de ruststand.

In de tweede helft bleef Inter verder gaan op de ingeslagen weg en dat leidde al na tien minuten tot een nieuw doelpunt via Guarin. Bij die actie kon Palacio opnieuw een assist bijschrijven aan zijn totaal.

Mudingayi mocht een kwartier voor tijd invallen bij de thuisploeg, maar er werd niet meer gescoord in Milaan, waardoor Internazionale voorlopig doorschuift naar de derde plaats in het klassement. Napoli speelt natuurlijk morgen nog en kan zo weer over Inter springen. Pescara blijft op de zestiende plaats en kan morgen het degradatiespook dichterbij zien komen.