Mourinho: "Di Maria doet amper moeite"

Christophe van den Boom
| 21 reacties
Mourinho: "Di Maria doet amper moeite"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid kwam het voorbije weekend niet verder dan een gelijkspel tegen hekkensluiter Osasuna. Trainer José Mourinho wilde zijn team niets verwijten, maar in de kleedkamers ging het er heftiger aan toe. Vooral Angel Di Maria moest het ontgelden. Dat meldt Marca.

“Ik hou van de houding van de ploeg. Ik kan er geen kritiek op uiten”, klonk het bij de Portugees na de wedstrijd. Intussen blijkt dat hij zijn team toch verantwoordelijk houdt voor de zwakke prestatie tegen de laatste in de reeks.

Angel Di Maria was het slachtoffer van dienst en kreeg de volle laag over zich heen. “Je bakt er niets van. Je speelde veel beter toen je minder geld verdiende. Sinds je een nieuw contract tekende, doe je nog amper moeite”, verweet Mourinho de Argentijn.

Met deze uitlatingen is het duidelijk dat de relaties tussen de twee verzuurd zijn. De coach had dit seizoen al geen hoge pet op van de middenvelder en gebruikte hem voornamelijk als invaller. De keren dat hij toch in de basis begon, werd hij in de loop van de wedstrijd naar de kant geroepen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties