Betis Sevilla wil Anderlecht-spelers

Mathias Dumarey
| 67 reacties
Betis Sevilla wil Anderlecht-spelers
Foto: © SC

Ronald Vargas en Guillermo Molins zouden in de belangstelling staan van het Spaanse Betis Sevilla. Dat melden respectievelijk LDH en Marca vandaag. Beide spelers kenden om diverse redenen nog geen prettig verblijf in het Astridpark.

Ronald Vargas heeft omwille van blessureleed Anderlecht nog niet veel diensten kunnen bewijzen na zijn gevoelige overstap van aartsrivaal Club Brugge. In anderhalf jaar paarswitte loondienst kwam hij nog niet verder dan elf competitieoptredens en twee doelpunten. Vargas heeft in Brussel nog een verbintenis tot de zomer van 2014.

Guillermo Molins kende ook een moeilijke start na blessureleed toen hij begin vorig seizoen uitviel in de oefenwedstrijd bij Knokke. Hoewel hij in de loop van de tweede seizoenshelft herstelde, kon hij zich nooit in de ploeg knokken, noch onder Ariël Jacobs, noch onder John Van den Brom. De Zweed heeft al te kennen weg te willen uit Brussel.

Voor beide spelers zou Betis Sevilla dus een oplossing kunnen zijn. Ook Club Brugge-middenvelder Victor Vazquez zou een optie kunnen zijn voor de groenwitte formatie uit Sevilla. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties