Reactie Boi: "Ging verbazend goed"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Boi: "Ging verbazend goed"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frederik Boi kwam in de winterstop over van OH Leuven naar het vertrouwde Cercle. Gisteravond stond hij meteen in de basis in de gewonnen bekermatch tegen Oostende: "Het ging beter dan verwacht."

Sander De Graeve in Oostende

"Het ging verbazingwekkend goed tijdens de wedstrijd. Ik panikeerde even tijdens de opwarming omdat ik heel snel op mijn adem trapte maar eens de match begon was dat voorbij. Fysiek viel het best wel mee."

Boi werkte aan de rechterkant van de defensie samen met Francis Dickoh, de andere nieuwkomer in de Cercle-verdediging: "Voor de eerste keer ging het erg goed. Hij coacht wel erg direct, daar zal zijn periode in Nederland voor iets tussen zitten, ik heb het wel graag zo. Hij had wel wat problemen met z'n schoenen."

"Het veld lag verrassend goed overigens, hier is goed werk geleverd", aldus Boi. Het niveau lag echter niet hoog: "Dat is een echte cupmatch, de nervositeit en de spanning haalt de kwaliteit wat naar beneden."

Frederik Boi kijkt nu uit naar de derby tegen Club Brugge. Vroeger scoorde hij al vaak tegen Club: "Ik wil vooral de nul houden, als ik kan scoren zou dat mooi meegenomen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties