Argentinië met putsch in Zweden

Argentinië is met 2-3 komen winnen in Solna. Halfweg de eerste helft had het al drie keer weten te scoren. De aansluitingstreffer van Elm kwam veel te laat voor de Zweden.

Higuain wist al na twee minuten een actie van Angel Di Maria af te ronden, al week de bal nog af op Lustig. Een gelijkmaker van Jonas Olsson, die een voorzet van Källström binnenkopte, zorgde nog even voor spanning. Vijf minuten na de gelijkmaker was het echter al 1-3 dankzij Agüero en Higuain. Het laatste doelpunt kwam er na een schot van Lionel Messi, dat Isaksson niet voldoende kon weg krijgen waardoor hij de bal op een schoteltje voor Higuain klaarlegde.

Rasmus Elm maakte misschien het mooiste doelpunt van de avond, maar zijn vrije trap ging er pas in de slotminuut van de toegevoegde tijd in. Zweden kon niet meer op zoek naar de gelijkmaker, waardoor Argentinië aan een putsch in de eerste helft genoeg had om te winnen.