Klopp: "Blij met het resultaat"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Klopp: "Blij met het resultaat"
Foto: © SC

Borussia Dortmund sleepte een gelijkspel uit de brand tegen Shakhtar Donetsk in de Champions League. Coach Jürgen Klopp is tevreden met het resultaat. Zijn spelers zijn dat minder.

“Ik ben heel blij met het resultaat. We weerstonden de druk in het stadion, maar we slikten twee domme doelpunten. Ik weet niet of we op ons best waren, maar het kan een deel van de tactiek zijn om niet meteen alles uit de kast te halen”, reageerde Klopp na de wedstrijd.

“De statistieke tonen dat we achttien schoten op doel hadden. Zij hadden er slechts acht. Als je niet wint, dan moet je minstens doelpunten maken. Dat hebben we gedaan en we hebben een goede basis neergelegd voor de terugwedstrijd.”

De spelers waren iets minder positief. “Ik denk dat Schmelle (Marcel Schmelzer) en ik verantwoordelijk zijn voor een van de doelpunten. Het was dus belangrijk om toch gelijk te spelen. Misschien verdienden we het zelfs om te winnen", aldus Mats Hummels.

Ook Sebastian Kehl denkt er zo over. “We hadden de match in handen. Het doelpunt kwam wat ongelukkig, maar Donetsk is een sterke ploeg. We hebben de match geanalyseerd en we stonden verdedigend toch al beter dan tegen Hamburg. We kunnen leven met de 2-2, maar er zat meer in.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties