Herboren Milanezen nu voor zwaarste test

Herboren Milanezen nu voor zwaarste test
Foto: © SC

AC Milan krijgt vanavond Barcelona over de vloer. Een paar maanden terug zou dat nog voor paniek gezorgd hebben bij de Rossoneri, maar ondertussen heeft de ploeg van Massimiliano Allegri zijn draai gevonden en kijkt men met vertrouwen uit naar het duel.

AC Milan gaf tegen Anderlecht niet onmiddellijk een grootse indruk in de voorrondes, maar dat is ondertussen allemaal gewijzigd. Tijdens de winterstop werd Mario Balotelli bij Manchester City weggehaald en de transfer van het enfant terrible lijkt een schot in de roos. Super Mario scoorde vier keer in drie matchen, maar is er vanavond niet bij omdat hij met Man City al van de CL proefde. Dat hoeft niet onmiddellijk een probleem te vormen want naast El Shaarawy zijn nu ook Montolivo en Muntari beginnen draaien en ontdekte Milan met M'Baye Niang een nieuw 18-jarig talent. De Franse belofteninternational doet het goed bij de Milanezen in de spits.

Maar ook Barça heeft er goede moed in. De vorige twee confrontaties in de Champions League (halve finales in 2006 en kwartfinales in 2012) leverden telkens winst op. De Catalanen kijken eens te meer naar Lionel Messi die in de competitie al 37 keer scoorde op 24 wedstrijden. In de Champions League trof hij nog 'maar' vijf keer raak. Afwachten of hij dat gemiddelde vanavond gaat opkrikken.

Galatasaray-Schalke 04

Galatasaray investeerde met Wesley Sneijder en Didier Drogba fors in zijn team. De Turken willen dan ook ver komen in de competitie. Bij Schalke ontbreken momenteel maar liefst zeven spelers, maar de Duitsers kunnen weer beroep doen op sluipschutter Klaas-Jan Huntelaar, die een paar matchen miste met een bloeduitstorting op het oog.

Barcelona torenhoog favoriet bij UNIBET !

Unibet dicht Barça de meeste kans op winst toe. Een gokje van 60 euro bij UNIBET op de bezoekers kan 87 euro opleveren, winst van AC Milan zou in dat geval 432 euro betekenen. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties