"Noa Lang zal eeuwig in de marge blijven voetballen" en "Jaren op de bank bij topclub"

"Noa Lang zal eeuwig in de marge blijven voetballen" en "Jaren op de bank bij topclub"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Noa Lang was een van de lichtpuntjes bij Club Brugge vorig seizoen. En dat leverde hem uiteindelijk een transfer richting PSV op. Daar kwam hij aan voor 12,5 miljoen euro, maar zich echt doorzetten lukte door verschillende redenen niet.

Noa Lang stond te zwelgen in een competitie die in heel Europa eigenlijk door niemand meer serieus wordt genomen”, was Nico Dijkshoorn dit voorjaar al erg kritisch in Het Nieuwsblad. “Hij zal eeuwig in de marge blijven voetballen."

"En als hij al door een grote club gekocht wordt, dan wordt het jarenlang op de bank zitten. En maandelijks aan een bevriende journalist uitleggen waarom hij een juweel is en dat hij alleen nog maar hoeft te worden opgepoetst door de juiste trainer.”

Kunstrijder zonder ijs

“Noa Lang is een kunstrijder zonder ijs. Rondjes draaien, gek doen met de handjes, alle kanten op bewegen. Misschien wil hij graag gecomponeerde muziek in het stadion bij zijn acties. En na afloop is er zelfs geen jury nodig, want hij zou zelf de vijf bordjes omhooghouden voor een perfecte score.”

Noa Lang
© photonews

Ondertussen is Noa Lang toch maar knap kampioen geworden met PSV Eindhoven, al kon hij niet van veel waarde zijn voor De Lampenclub. Door diverse aanhoudende hamstringblessures zit hij ondertussen al maanden in de lappenmand.

In totaal scoorde hij over alle competities heen vijf doelpunten voor PSV. Hij gaf ook twee assists en kwam uiteindelijk tot 1129 speelminuten. Daarmee was hij om de 161 minuten van waarde voor zijn team. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties