Racing Mechelen kan eerste plaats overnemen

Jens Van der Borght
| 14 reacties
Racing Mechelen kan eerste plaats overnemen
Foto: © SC

Vanavond speelt Racing Mechelen om 20 uur op verplaatsing bij KSK Ronse. Als de Mechelaars winnen op het veld van Ronse, zullen ze de eerste plaats in derde klasse A overnemen van Hoogstraten.

Afgelopen weekend won Racing nog in eigen huis met 3-0 van Hamme. "De drie doelpunten verschil gaven echt voldoening. We moesten eens niet afwachten tot het einde om zekerheid te hebben omtrent de overwinning. Ook positief is de bevestiging dat Ayivi een afwerker is, drie doelpunten op anderhalve wedstrijd is een positieve balans", zegt trainer Thierry Pister op de clubwebsite.

De match tegen Ronse is voor coach Pister niet zo makkelijk in te schatten. “Ronse zit in een dipje, ze hebben heel hun technische staf veranderd en staan niet op hun waarde gerangschikt. Het is een ploeg die normaal gezien in de top vijf zou moeten staan, maar door allerlei omstandigheden, geschorsten en gekwetsten, zijn ze in de onderste regionen van de rangschikking beland. Ze zitten in de hoek waar de klappen vallen. Hopelijk blijft dit voor ons nog even zo", aldus Thierry Pister.

Als Racing Mechelen dit seizoen weet kampioen te spelen, zou het de vierde titel zijn die ze in derde klasse behalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties