Ramzy: "Te weinig tijd voor een trainerswissel"

Ramzy: "Te weinig tijd voor een trainerswissel"
Foto: © SC

Iedereen verwachtte, zeker na de verschrikkelijke wedstrijd tegen KV Mechelen, een trainerswissel bij Lierse. De club blijkt nu toch door te gaan met Ramzy.

“Na de nederlaag tegen KV Mechelen zat ik diep, maar inmiddels ben ik gemotiveerder dan ooit", aldus Ramzy in HLN. "De ontgoocheling was zaterdag enorm. Maar nu zijn er enkele dagen over gegaan en ik zie het weer zitten. Enkele goede gesprekken met voorzitter Maged Samy en een paar andere mensen die het goed menen met Lierse gaven me verse moed."

De coach vervolgt dat een trainerswissel niet langer aan de orde is. “De conclusie was dat er te weinig tijd is. Met nog maar een paar dagen voor de cruciale match op Beerschot en nog slechts drie speeldagen te gaan in de reguliere competitie zou het voor een nieuwe coach erg lastig zijn geweest om zijn stempel te drukken."

“Ik heb ook fouten gemaakt”, besluit de Egyptenaar. “Zo heb ik de discipline wat te veel laten verslappen. Daar gaan we iets aan doen. Verder overweeg ik tactische wijzigingen. In voetbal kan je snel van zwart naar wit gaan. Als iedereen in onze kansen blijft geloven en er blijft voor vechten, is er veel mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties