Sterke start voor Kevin Oris

Kevin Oris heeft met Jeonbuk Motors 1-3 gewonnen op het veld van Daejeon Citizens. Daarmee is Jeonbuk de eerste leider in de nieuwe Zuid-Koreaanse competititie. Oris wist meteen de netten te vinden.

Het was meteen een duel tussen Kevin Oris en zijn ex-club Daejeon Citizens. De wedstrijd werd nog boeiender, omdat het ook een match was tussen twee Belgen: Karel De Smet maakt nu de Belgische dienst uit in Daejeon.

Jeonbuk was van meet af aan de betere ploeg en na vijf minuten leidde dat al tot het eerste doelpunt dankzij Leonardo Pereira. Nog voor de rust werd de score verdubbeld door Dong-Gook Lee, waardoor de tweede helft eigenlijk een maat voor niets was. Kevin Oris scoorde halfweg die tweede helft zijn eerste doelpunt van het nieuwbakken seizoen, Shung-Hoon Jeong wist nog te milderen voor de thuisploeg in de slotfase.