Reactie Corryn: "Jammer genoeg geschorst tegen Zulte Waregem"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Corryn: "Jammer genoeg geschorst tegen Zulte Waregem"
Foto: © SC

Alexander Corryn stond voor de tweede keer dit seizoen in de basis bij Lokeren. De jonge linksachter mocht terugkijken op een mooie prestatie. De lijn doortrekken tegen Zulte Waregem zal er normaal gezien niet inzitten.

Sander De Graeve in Luik

"Ik ga geschorst zijn tegen Zulte Waregem. Ik tackelde vorige week bij de beloften tegen Cercle veel te laat. Ik had echt alles mee. Je kon er zowel rood als geel voor geven, maar ik mocht toch douchen. Het voorstel was drie speeldagen, maar Lokeren ging in beroep. Het is wel belangrijk dat we op Zulte Waregem beginnen en niet op Anderlecht, dat had de coach ons ook meegegeven."

Corryn had weinig moeite met Bulot, doorgaans één van de sterkere pionnen van Standard. "Ik wist dat hij altijd naar zijn linker moest. Ik sprak af met Nill De Pauw dat hij de buitenkant voor zijn rekening nam, ik kon me dus concentreren op het afdekken van de binnenkant. Die samenwerking werkte goed."

Ook met Scholz kan Corryn het goed vinden. "Tegen Lierse speelde ik al goed samen met hem. Ook met Kilian voor ons klikt het. We gaan echt voor elkaar door het vuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties