Westerlo verliest dure punten in Lommel

Lommel United heeft verrassend de punten thuisgehouden tegen Westerlo. Na negentig minuten stond er een 3-2 eindstand op het bord. Oostende kan morgen tot zes punten uitlopen als het wint in Aalst.

Jutten en Lenaerts zorgden in het eerste kwartier al voor een dubbele voorsprong voor de Limburgers, maar een eigen doelpunt van Delande bracht de spanning terug in de wedstrijd. Vanaken zorgde op het uur opnieuw voor een voorsprong van twee doelpunten, maar even later maakte Owusu de aansluitingstreffer.

In de laatste twintig minuten van de wedstrijd ging Westerlo nog op zoek naar minstens een punt, maar het kon niet meer scoren. Het doet zo een slechte zaak in de titelstrijd, want leider Oostende kan morgen zijn voorsprong verdubbelen tot zes punten.