Dames Haasdonk wint overtuigend van Ninove

Frank Deckers

Haasdonk nam het vrijdag op tegen Ninove. Tijdens de heenwedstrijd bleef het 0-0 dus beide ploegen hadden een kans op winst. De thuisploeg won uiteindelijk overtuigend maar op het veld waren de verhoudingen meer in evenwicht.

Ninove begon het beste aan de wedstrijd. De thuisploeg kreeg geen vat op de wedstrijd en had amper balbezit. Lisa Kusé scoorde echter verrassend het eerste doelpunt voor Haasdonk.

De tweede helft begon niet goed voor Ninove, Haasdonk kreeg al snel een corner waarna Emily van Vreckem de bal ongelukkig in eigen doel werkte. Tien minuten later was de wedstrijd helemaal gespeeld nadat Sarah Thoen met een goedgeplaatste bal over de doelvrouw kon scoren. Joyce Koppen zette de 4-0-eindstand op het bord.

Haasdonk speelde niet veel beter dan Ninove maar kon de bal wel in het doel krijgen. De thuisploeg wist al voor de elfde keer dit seizoen de nul te houden.