Fellaini krijgt waarschijnlijk geen straf voor zijn elleboogstoot

Frank Deckers
| 7 reacties
Fellaini krijgt waarschijnlijk geen straf voor zijn elleboogstoot
Foto: © SC

Marouane Fellaini zal waarschijnlijk niet gestraft worden voor zijn elleboogstoot in de nek van een tegenstander tijdens het duel tegen Macedonië. Op internationaal niveau komt een straf op basis van tv- beelden minder voor.

“De Wereldvoetbalbond kan net zo goed tv-beelden gebruiken om een speler te straffen, maar dat gebeurt veel minder frequent dan bij ons in België”, zegt de Belgische scheidsrechtersbaas Robert Jeurissen in het Het Nieuwsblad. “Het moet al een vorm van zware agressie zijn die de scheidsrechter niet opmerkt vooraleer de FIFA op tv-beelden een straf gaat uitspreken.”

Marouane Fellaini gaf tijdens de wedstrijd in Macedonië een elleboogstoot in de nek van een tegenspeler. De kans bestaat dat de FIFA toch nog stappen onderneemt maar de kans is klein.

Denkt u dat Marouane Fellaini tijdens de wedstrijd tegen Macedonië een rode kaart gaat krijgen? Waag hier een gokje, als u 60 euro inzet kan u maar liefst 1500 euro winnen. Als u nog geen account heeft op UNIBET kan u zich hier inschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties