Verbauwhede op weg naar Zuid-Afrika?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Verbauwhede op weg naar Zuid-Afrika?
Foto: © SC

Glenn Verbauwhede lijkt een nieuwe club gevonden te hebben. De voormalige doelman van Club Brugge legt momenteel testen af bij de Zuid- Afrikaanse eersteklasser Mamelodi Sundowns. De doelman zit al het hele seizoen zonder club, na zijn periode bij Westerlo.

Eerder liet Verbauwhede al weten dat zijn toekomst niet in de vaderlandse competitie lag. De Doelman liet verstaan dat hij zijn carrière verder zou zetten op zestien uur vliegen vanuit België. Er doken enkele clubs op in verschillende uithoeken van de wereld, maar uiteindelijk blijkt het om de Zuid-Afrikaanse competitie te gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws vandaag.

Het gaat in het bijzonder om Mamelodi Sundowns. De club staat momenteel op een elfde plaats in de competitie. Het telt amper vijf punten meer dan Ajax Cape Town, dat voorlaatste is. De voorlaatste moet na het seizoen play-offs spelen om zich te handhaven in de hoogste divisie. Verbauwhede is al het hele seizoen op zoek naar een nieuwe club, na passages bij Club Brugge, KV Kortrijk en Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties