Benefietmatch tussen Manchester United en Real Madrid

Jens Van der Borght
| 1 reacties
Benefietmatch tussen Manchester United en Real Madrid
Foto: © SC

Jaap Stam en Edwin Van der Sar zullen binnenkort opnieuw het truitje van Manchester United aantrekken. Op 2 juni spelen zij mee in een liefdadigheidsduel tegen een sterrenteam van Real Madrid.

Naast de twee Nederlanders zullen onder andere de aanvallers Teddy Sheringham, Andy Cole en Dwight York ook aanwezig zijn. Zij zullen gecoacht worden door Bryan Robson. Volgende week zal ook Real Madrid zijn selectie vrijgeven. Verwacht wordt dat onder andere de Braziliaan Ronaldo, Luis Figo en Zinedine Zidane zullen deelnemen.

De opbrengsten van het benefietduel zullen gaan naar de Manchester United Foundation. Deze stichting zet zich in voor kinderen in de achterstandswijken in de buurt van Manchester.

Van der Sar was zeer verheugd met de uitnodiging: “Ik heb het geluk gehad mijn loopbaan bij United op een schitterende wijze af te sluiten. Natuurlijk mis je het om wedstrijden te spelen. Niets kan het gevoel vervangen om voor het thuispubliek tegen een sterke tegenstander als Real Madrid te staan. Dat het voor het goede doel is, maakt het nog specialer. Vroeger heb ik ook al kunnen zien wat voor goede dingen de Foundation doet”, besluit de ex-doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties