Groep H: Gaat Engeland de koppositie veroveren?

Frank Deckers
| 0 reacties
Groep H: Gaat Engeland de koppositie veroveren?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland heeft het moeilijk in groep H. Montenegro staat verassend op de eerste plaats in hun poule en moet thuis de koppositie verdedigen tegen de ex- wereldkampioen.

Verrassende koploper

Montenegro staat in groep H op de eerste plaats met twee punten meer dan Engeland. Vanavond moet de Britten proberen om de koppositie te veroveren. Vrijdag wonnen de manschappen van Roy Hodgson nog met 0-8 van San Marino, beter voorbereid kunnen ze niet zijn. Montenegro kon vorige week pas in 79ste minuut het verlossende doelpunt scoren tegen Moldavië.

Laatste kans

Polen en Oekraïne moeten vanavond winnen om de kleine kans die ze nog hebben om zich te kwalificeren voor het WK in Brazilië gaaf te houden. Beide ploegen spelen thuis tegen een minder goede tegenstander waardoor de drie punten een must zijn.

Wedstrijdschema

Montenegro – Engeland (21:00 uur - Live op UnibetTV)
Oekraïne – Moldavië (20:00 uur)
Polen – San Marino (20:45 uur)

Denkt u dat Montenegro met 1-0 gaat winnen? Waag gerust een gokje. een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 375 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties