Voormalige aanvaller Club Brugge bezorgt Tsjechië volle buit

Timothy Collard
| 3 reacties

Tsjechië heeft op bezoek bij Armenië gewonnen met 0-3. De Tsjechen beslisten de wedstrijd in de tweede helft en grote man was Matej Vydra, ex-Club Brugge. Hij maakte twee doelpunten.

In de eerste helft viel er niet veel te beleven tijdens Armenië-Tsjechië. Kort na rust brak Matej Vydra de wedstrijd vrijwel meteen open. Hij maakte er na 47 minuten 0-1 van en verdubbelde tien minuten voor tijd de score. Daniel Kolar maakte er in blessuretijd zelfs nog 0-3 van. Tsjechië won verdiend en de aanvaller, die vorig seizoen niet kon doorbreken bij Club Brugge door heel wat blessureleed, had daar een groot aandeel in.

Door de overwinning springt Tsjechië naar een voorlopige derde plaats in groep B van de WK-kwalificatiewedstrijden. Denemarken kan straks wel weer haasje over doen, als het er in slaagt te winnen van nummer twee in de groep, Bulgarije.