Interview Garrido twijfelt tussen Tchité, Gudjohnsen en Trickovski

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 30 reacties
Garrido twijfelt tussen Tchité, Gudjohnsen en Trickovski
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov kwam geblesseerd aan de adductoren terug uit de interlandperiode. Club Brugge-coach Garrido moet dus puzzelen aan zijn basiselftal voor de wedstrijd tegen Standard. Verder benadrukt hij het belang van die eerste wedstrijd in de play-offs.

Sander De Graeve in Brugge

"In zo'n korte competitie is het erg belangrijk om goed te beginnen. We moeten ook punten goedmaken op de ploegen boven ons. Die eerste wedstrijd is heel belangrijk", aldus de jarige Garrido. "Standard is een sterke ploeg, met veel goede technische spelers in het aanvallende compartiment."

In de vorige confrontatie tussen beide ploegen was Victor Vazquez de matchwinnaar. De Spanjaard viel in en strooide assists in het rond. "Nu wordt het een heel andere wedstrijd. Toen speelde Standard wel heel sterk, ze hadden meerdere kansen om die match te winnen. We proberen Victor en alle andere spelers in de best mogelijke conditie aan de aftrap te krijgen."

Wie alvast niet zal spelen is Lior Refaelov. "Rafa kwam terug met een blessure. We moeten dus keuzes maken. Mémé Tchité, Eidür Gudjohnsen of Ivan Trickovski zal hem vervangen."

"We misten heel wat spelers tijdens de interlandperiode. Onder meer Lestienne, Bacca, Trickovski, De Bock, Gudjohnsen en Hogli. Ik train natuurlijk liever met mijn volledige kern, maar dat ze opgeroepen worden toont ook aan dat het goede spelers zijn. We hebben intensief met de anderen gewerkt om hen beter te maken. Nu hebben we nog 3 dagen om het hele team voor te bereiden voor maandag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties