El Ghanassy: "Ik speelde niet eens zo goed"

El Ghanassy: "Ik speelde niet eens zo goed"
Foto: © SC

Yassine El Ghanassy doet het goed bij Heerenveen. Tegen Feyenoord wist hij de tweede goal te scoren en droeg daarmee bij aan de 2-0-zege van zijn ploeg. De vijfde op een rij reeds en dus komt Heerenveen nog in aanmerking voor Europees voetbal.

"Ik speelde niet eens zo’n hele goede wedstrijd", vertelt de aanvaller op de site van de club. "Feyenoord stond compact, waardoor ik niet veel acties kon maken. Maar ja, we hebben uiteindelijk gewonnen en ik scoorde.  Finnbogason zag dat ik ruimte voor me had en gooide de bal prima naar mij toe. Ik pikte de bal op, kwam alleen voor de keeper en schoot de bal binnen. Nee, op zo’n moment denk ik niet na, gewoon schieten. Ik ben heel blij voor het team en voor mezelf."

Na een mindere periode doet Heerenveen het nu erg goed. "Soms moet je even wachten en geduld hebben voordat de goede resultaten komen. Er komt nu een belangrijke maand aan voor ons. We kunnen een mooie stap maken naar de play-offs voor Europees voetbal. Vijf keer winnen is heel goed. Het is zo een mooie avond voor de fans en de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties