Plet: "Verhaal in schoonheid afronden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Plet: "Verhaal in schoonheid afronden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk hield afgelopen zaterdag de punten thuis tegen Lokeren. Na een felbevochten wedstrijd eindigde het treffen op 1-1. De Limburgers kwamen door het punt voor een dag naast Anderlecht aan de leiding.

Glynor Plet had een belangrijk aandeel in de zege van Racing Genk. De huurling kopte iets voorbij het uur de gelijkmaker binnen. “Ik ben blij voor de ploeg en voor mezelf”, aldus de aanvaller in Het Laatste Nieuws.

Toch lijkt Plet niet tevreden met zijn rol als luxe-invaller. Na zijn doelpunt maakte hij forse armbewegingen voor zijn ogen. Een teken richting de Genkse bank? “Ik toonde gewoon dat ik met mijn hoofd scoorde”, grijnst de Nederlander. “Meer moet je daar niet achter zoeken.”

Het lijkt er sterk op dat Plet volgend seizoen gewoon terugkeert naar Enschede. De aanvaller wordt namelijk gehuurd van FC Twente. “Ik kwam naar Genk om een mooi seizoen door te maken. Dat lijkt goed te lukken. Ik wil mijn verhaal hier dan ook in schoonheid afronden. Met een titel? Dat kan, alles ligt dicht bij elkaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties