Garrido: "Ik ben teleurgesteld"

Conrad Grayson
| 10 reacties
Garrido: "Ik ben teleurgesteld"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor afgelopen donderdag op eigen veld van Zulte Waregem met 3-4. Club Brugge-coach Juan Carlos Garrido was enorm teleurgesteld en verwacht een duidelijke reactie van zijn ploeg in de komende wedstrijd tegen KRC Genk op zondagavond.

“Ik ben naar Club gekomen op het moment dat het team op lemen voeten stond, er geen lijn in het spel te vinden was. En ik heb mij ingeschreven in het lange termijn-project van Brugge. Ik heb de methodologie van trainen veranderd en de stijl van spelen”, zei Garrido op de officiële website van Club Brugge.

Garrido benadrukt dat het een groeiproces is en dat iedereen daar goed mee bezig was, tot de voorbije donderdagavond. De ontgoochelde coach verwacht dan ook zondag tegen KRC Genk een heel ander Club Brugge te zien.

“Ik ben ervan overtuigd dat ze de boodschap hebben begrepen en we dit zullen zien op Genk. Maar een slechte match mag en kan niet alles op zijn kop zetten. We blijven dus hard verder werken om dit team beter te laten voetballen en te laten winnen.”

"Het is mijn taak om de spelers scherp te stellen"

Garrido geeft toe dat hij een woordwisseling had met Club Brugge-manager Vincent Mannaert tijdens de rust van de wedstrijd tegen Zulte Waregem.

“Een woordenwisseling is niet meer dan normaal tussen twee mensen die willen winnen.” Mannaert wou de spelers scherp stellen, maar de Spanjaard vond niet dat dat de manager zijn taak was.

Er werd ook geïnsinueerd in de media dat Garrido niet betrokken was bij het transferbeleid van de club in januari. Dat ontkent de coach in alle talen.

“De transfers in januari zijn in team gebeurd. Dat team bestaat uit 4 mensen: de voorzitter, Vincent Mannaert, Arnar Gretarsson en mezelf. Ik sta dan ook voor de volle 100 procent achter iedere speler die bij ons tekende.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties