Reactie Buyens: "Hoofd niet laten hangen"

Buyens: "Hoofd niet laten hangen"
Foto: © SC

Standard ging op Daknam met 4-1 de boot in. Yoni Buyens wou de schuld voor de nederlaag niet op een of meerdere spelers steken. "Het was een collectieve offday vandaag."

Aernout Van Lindt in Lokeren

“In de eerste helft waren we al gevaarlijk, maar zonder echte kansen te krijgen. In de tweede helft kregen we dan toch wat kansen, maar we hebben die allen gemist. Als je kansen mist tegen Lokeren, weet je dat het moeilijk zal worden. Als ze efficiënt zijn, dan is het voor hen verdiend dat ze punten pakken.”

“Het was een collectieve offday vanavond. Er zat te weinig beweging in het team en we speelden globaal te traag. Met onderschatting had het zeker niet te maken, want we wisten dat het moeilijk zou worden tegen Lokeren.”

“Meer zelfs: Lokeren lijkt stilaan ons zwarte beest. We verloren 2 keer van hen in de reguliere competitie. Het is een moeilijk team om goed tegen te spelen voor ons.”

Toch zit ook bij Buyens de focus op de volgende wedstrijden: “We mogen ons hoofd niet laten hangen. Er zijn nog vijf matchen in de play-offs. Deze wedstrijd was dan ook niet de sleutel van het internet.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties