Reactie Gorius: "We doen een zeer slechte zaak"

Robby Morren
Robby Morren
| 33 reacties
Gorius: "We doen een zeer slechte zaak"
Foto: © SC

Racing Genk ging op eigen veld met 0- 2 onderuit tegen Club Brugge. Julien Gorius weet dat zijn team met 0 op 6 een zeer slechte zaak doet. Hij wil absoluut reageren met een overwinning tegen Lokeren.

Robby Morren in Genk

"We hebben verloren tegen een sterk Club Brugge. We hebben alles gegeven en we hebben voldoende kansen gecreëerd maar we scoorden niet."

Handicap

Voor de zevende keer op rij al kwam Genk op achterstand, elke play-off I wedstrijd moeten de Limburgers achtervolgen. "Het is inderdaad vervelend dat we steeds op achterstand komen, we beginnen met een handicap. We zijn in de tweede helft nog tot het uiterste gegaan maar dan komt er meer ruimte voor de tegenstander en we weten dat Bacca heel snel is."

"Na onze nederlaag tegen Standard hadden we toch het gevoel dat alles nog mogelijk was en we begonnen met veel hoop maar deze nederlaag is erg, we doen nu een zeer slechte zaak", weet de Fransman.

Alles winnen

Toch wil hij de strijdbijl nog niet begraven. "Er zijn nog vijf matchen te gaan. Als je alles kan winnen, is er misschien nog wel iets mogelijk. We moeten hard werken en dan zien we wel waar we uitkomen. Ik weet dat we een goede kern hebben, je weet niet wat er nog allemaal kan."

Volgende week moet Genk op bezoek bij Lokeren. "Dan moeten we reageren en misschien dat de andere uitslagen dan wel in ons voordeel uitdraaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties