Dresscode voor Zulte Waregem - Racing Genk

Dresscode voor Zulte Waregem - Racing Genk
Foto: © SC

De spelers van Zulte Waregem roepen de fans op om in rood en groen naar het stadion te komen. Op die manier willen ze samen met de fans geschiedenis proberen te schrijven. Dat blijkt uit een brief die de spelers samen schreven gericht aan de fans.

In de brief roepen de spelers alle fans op om in rood en groen naar het stadion te komen. Op die manier zijn de clubkleuren te zien in het hele stadion. Verder wordt er ook opgeroepen om van bij de intrede in het stadion kabaal te maken: “schreeuw, spring, juich.”

Lees de hele brief hier:

Beste Essevee-supporters,

We maken samen een uitzonderlijk seizoen mee en daarom deze oproep aan alle supporters die vrijdag naar het stadion komen:

Op een dag willen jullie deze geschiedenis kunnen navertellen, zeggen dat jullie erbij waren, zeggen dat jullie dit sterk team hebben zien spelen in een kolkend Regenboogstadion. En vooral: kunnen zeggen dat jullie deel uitmaakten van iets uniek. Laat ons deze geschiedenis SAMEN schrijven… We hebben jullie nodig!

Iedereen vervult een belangrijke rol, al vanaf de start van het seizoen. Niet enkel de technische staf en de spelers: Iedereen! Ook jullie, onze sterke twaalfde man, waar we enorm trots op zijn! Geef ons die extra push, tot het einde!

Laat ons vrijdag, vanaf dat je het Regenboogstadion betreedt, onmiddellijk voelen en horen dat jullie er zijn. Schreeuw, spring, juich: geef ons die boost in die fantastische Essevee-sfeer! Jullie komen niet kijken naar een gewone wedstrijd vrijdag. We hebben samen de sleutel in handen. Jullie zullen er zoals steeds zijn om voor ons te supporteren, ons voor uit te schreeuwen…Om ons tot het einde van dit mirakel vooruit te stuwen!

Wij geloven er in! Jullie ook? Laat het ons horen! Laat het stadion daveren als nooit tevoren! En wij, de spelers, zullen strijden tot de laatste snik voor het team, voor de club en vooral voor jullie!

Jullie zijn de twaalfde man die we heel erg appreciëren en heel hard nodig hebben. Kom in rood en groen naar het stadion en schreeuw ons naar de zege!

Let’s make history. Together!

Forza Essevee!

Alle Essevee-spelers    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties