Mechele: "Ik droomde toen ik naar de bank liep"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Mechele: "Ik droomde toen ik naar de bank liep"
Foto: © SC

Club Brugge droomt opnieuw na een 2-1-overwinning tegen Lokeren. Ook debutant Brandon Mechele wil momenteel niet ontwaken uit zijn sprookje.

Mechele mocht gisteren nog een tiental minuten meespelen in het duel tegen de Oost-Vlamingen. Het blauw-zwarte jeugdproduct zorgde met enkele gevatte tussenkomsten mee voor de driepunter.

“Ik speel al sinds mijn zevende voor Club”, vertelt de 20-jarige verdedigende middenvelder. “Sinds januari vorig seizoen voetbal ik bij de beloften. Daarnaast trainde ik ook al sporadisch eens mee met de A-kern. Maar het is pas sinds de laatste winterstage dat ik deel uitmaak van de fanion.”

“Tot gisteren had ik al een aantal keer de ruime wedstrijdselectie gehaald”, gaat Mechele verder op de Clubwebsite. “Maar ik stond nooit eerder op het wedstrijdblad. Ik dacht eventjes dat ik droomde toen ik voor de wedstrijd mijn plaatsje op de bank zocht in het sfeervolle stadion. Een tiental minuten voor tijd mocht ik zelfs invallen. Ik ben blij dat ik toch enkele ballen kon recupereren.”

“Mijn grote voorbeeld is Sergio Ramos”, besluit de ambitieuze belofte. “Bij het tweede elftal speel ik namelijk vooral centraal in de verdediging. Maar ik kan ook op rechts uit de voeten. Ik hoop nu ook een vaste stek in de A-kern te kunnen bemachtigen. Maar ik ben nog jong en bekijk het allemaal stap voor stap.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties