4000 supporters voor open training Anderlecht

4000 supporters voor open training Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De open training van Anderlecht op donderdag was een groot succes. Om en bij de 4000 supporters vonden hun weg naar het Constant Vanden Stock-stadion om de spelers aan het werk te zien.

Een mooi lentezonnetje, een feestdag en een open training van Anderlecht. Het was genoeg voor de supporters om de sfeer snel in het stadion te brengen. Met grote getale waren ze afgezakt naar Anderlecht om er 'de helden' nog eens aan het werk te zien. De helft van de onderste ring zat quasi vol. "Ik ben verbaasd over de impact dat dit heeft", zei Herman Van Holsbeeck. "Vooral voor de spelers is dit een opsteker."

Het ging er dan ook allemaal gezellig aan toe in de tribunes terwijl er beneden hard getraind werd, maar ook tijd was voor een beetje ambiance. Matias Suarez werd vandaag 25 en naar goede traditie werd de Argentijn door de spelers de lucht ingegooid.

Na de training kwam voorzitter Roger Vanden Stock de supporters groeten en wierp hij nog enkele strijdleuzes de tribune in. Hij werd dan afgelost door John van den Brom die minutenlang zijn naam hoorde scanderen. Dieumerci Mbokani, Lucas Biglia en Matias Suarez namen ook nog even de tijd om handjes te gaan schudden en handtekeningen uit te delen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties