"Het tijdperk van Mourinho is nog lang niet gedaan"

"Het tijdperk van Mourinho is nog lang niet gedaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel da Cruz Carvalho was in het verleden sterspeler bij Ajax. Vorige week gaf hij aan Voetbalzone aan dat de voetbalwereld nog veel mag verwachten van José Mourinho. Dani werkte nog samen met The Special One bij Benfica.

“De mensen die denken dat het tijdperk van Mourinho ten einde is hebben het mis. Dat is ontzettend kort door de bocht, ik vind het zelfs een belachelijke gedachte”, aldus Dani. “Mourinho is een zeer intelligente coach die het erg goed heeft gedaan in Madrid. Hij zal de komende vijftien jaar het voetbal blijven domineren als trainer”, zegt de ex-Ajacied. “Hij heeft de touwtjes in handen gekregen bij een club die moeilijk te managen is, alleen al wanneer je kijkt naar alle moeilijke karakters binnen de spelersgroep. Daar heeft hij een hecht collectief van weten te smeden op het veld.”

“Je wordt niet zomaar met honderd punten kampioen van Spanje. Daarnaast heeft hij drie keer achter elkaar de halve finale bereikt in de Champions League”, zegt Dani.  “Dan kun je wel zeggen dat alleen de winst telt, maar voordat Mourinho arriveerde in Madrid was Real vijf jaar lang niet verder gekomen dan de achtste finale.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties