"Romelu kan bij elke ploeg ter wereld mee"

"Romelu kan bij elke ploeg ter wereld mee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spitsen van Chelsea zijn dit seizoen 'the talk of the town'. Fernando Torres staat al tien matchen droog en wintertransfer Demba Ba mag in de Europa League-finale niet spelen. De Londenaren zouden de uitgeleende Romelu Lukaku dus goed kunnen gebruiken.

Zijn ex-ploegmaats zijn het daar alvast mee eens. "Romelu is een fantastische speler", aldus verdediger David Luiz in Het Nieuwsblad. "Zijn eerste jaar was ­moeilijk, maar veel jongeren hebben meer dan een jaar nodig om fysiek en mentaal te wennen aan de Premier League. Lukaku is dus duidelijk gegroeid bij West Brom. Of hij nu de ­kwaliteiten heeft voor Chelsea? Volgens mij kan Romelu bij elke club ter wereld voetballen."

En ook clubicoon Frank Lampard denkt zo over de aan West Bromwich uitgeleende spits. "Zo'n sterke spits kan iedereen gebruiken", vertelt Lampard. "Het was slim van Lukaku om een jaartje naar West Bromwich te gaan. Romelu legde er een fantastisch parcours af en heeft nu bewezen dat hij ook op dit ­niveau kan scoren. Nu lijkt hij klaar voor weer een stapje hogerop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties