Suarez: "Gevierd toen transfer naar Moskou afsprong"

Fabian Morren
| 16 reacties
Suarez: "Gevierd toen transfer naar Moskou afsprong"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Matias Suarez voelt stilaan weer zijn topniveau naderen. Na tien maanden blessureleed wacht hij op zijn eerste doelpunt. "Ik had al kunnen scoren tegen Standard. Mijn afgekeurde goal was geen buitenspel", zegt de Argentijnse aanvaller van Anderlecht.

"Als je tien maanden aan de kant hebt gestaan verlies je een beetje het gevoel. Vorig seizoen ging bijna elke bal binnen die ik aanraakte. Die luciditeit ben ik kwijt. In de box twijfel ik nu soms nog te lang of ik een pass ga geven, keihard ga schieten of een stiftertje zal proberen", aldus Suarez in Het Nieuwsblad.

"Er zijn nog drie wedstrijden. Ik ga dit weekend scoren tegen Genk en één doelpunt kan me helemaal bevrijden. Na Standard stapte ik echt met een goed gevoel van het veld."

Suarez stond dicht bij een transfer naar CSKA Moskou. "Ik ben opgelucht dt ik nog altijd in België zit. Van Demy De Zeeuw heb ik zelfs begrepen dat Moskou een echt gekkenhuis is. Mijn vrouw had ook geen goesting in die verhuis en om eerlijk te zijn hebben we een beetje gevierd toen die transfer afsprong."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties