Vadis: "Het is afzien om te moeten toekijken vanuit de tribune"

Bjorn De Cock
| 11 reacties
Vadis: "Het is afzien om te moeten toekijken vanuit de tribune"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja is nog steeds aan het revalideren van zijn kuitbeenblessure. De middenvelder van Club Brugge had gehoopt om zijn club te kunnen helpen in de eindfase van de titelstrijd.

"De zwelling is nu bijna weg. Ik hoop om begin volgende week nog een paar keer met de groep mee te trainen. Eens ik op het veld mag lopen, kan ik eigenlijk ook alles met de bal doen", vertelt Odjidja aan Sporza.

De 24-jarige middenvelder kwam op training slecht in contact met ploegmaat Lior Refaelov. "Ik wist direct dat het ernstig was", aldus de ex-Anderlecht speler. "Ik dacht dat bijna alles in mijn been en knie kapot was. Nooit zag ik zo hard af."

Club Brugge doet het verrassend goed zonder hun patron op het middenveld. Mits winst dit weekend tegen Standard Liège komt de titel wel héél dichtbij. Maar Odjidja beseft dat het nog heel moeilijk zal worden.

"Nu moeten we gewoon knokken om die plaats vast te houden. Het kan zijn dat Anderlecht negen op negen haalt, maar als ze punten laten liggen, hoop ik dat wij daar van profiteren. We moeten dus wedstrijd per wedstrijd bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties