Reactie Weuts: "Discutabele fases zorgden voor frustratie bij ons"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Weuts: "Discutabele fases zorgden voor frustratie bij ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven mag zijn ambitie om de finale van play-off II te winnen opbergen na de 1-4 nederlaag tegen Gent. Dat beseft ook Koen Weuts die na de partij vertelde dat enkele beslissingen van ref Boucaut voor frustratie zorgden.

Robby Morren in Leuven

"Ik ben heel teleurgesteld. We waren goed aan de wedstrijd begonnen, we kwamen al snel op voorsprong en dan speelden we 10 minuten prima voetbal. Daarna leden we te makkelijk balverlies en incasseerden we ook te makkelijk twee doelpunten."

"We kwamen de tweede helft uit de kleedkamer met een goed gevoel en we wilden vol voor die gelijkmaker gaan. Er kwamen dan enkele discutabele fases wat toch voor frustratie zorgde bij ons."

Scheidsrechter Boucaut

Vooral de derde Gentse goal, die gescoord werd op een moment dat twee OHL-verdedigers tegen de grond lagen, zorgde dat de gemoederen even overhit geraakten. "Toen een speler van Gent enkele minuten eerder aan de overkant geblesseerd tegen de grond ging, legde de ref het spel wel stil en bij onze derde tegengoal deed hij dat niet. Hij floot alle details in het voordeel van Gent maar dat neemt niet weg dat zij een goede match speelden."

Supermoeilijk

"Ach, we hebben 90 minuten lang gestreden. We moeten er volgende week het beste van maken. Het zal natuurlijk supermoeilijk worden, zeker op Gent dat toch die Europese ambitie heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties