Hazard onzeker voor finale Europa League

Frank Deckers
| 6 reacties
Hazard onzeker voor finale Europa League
Foto: © SC

Eden Hazard is onzeker voor de finale van de Europa League. De Rode Duivel liep vorige week een hamstringblessure op en geraakt mogelijk niet tijdig klaar voor het hoogtepunt van zijn seizoen. Hazard is echter wel geselecteerd voor de finale in Amsterdam.

“We hebben de beste kinesisten de ons kunnen oplappen, vorige week geraakte ik ook op tijd hersteld van een kuitblessure”, zei de Rode Duivel aan Het Nieuwsblad. “Chelsea liet dit jaar soms heel mooi voetbal zien, maar in Engeland was dat niet genoeg om een prijs te pakken. We gaan nu voluit voor die Europese beker, de Engelse cups bewaren we gewoon voor volgend seizoen.”

Hazard is tevreden over zijn eerste seizoen bij een Europese topclub. “Als de ploeg soms wat beter had gedraaid, dan had ik ook beter gepresteerd. Toch ben ik behoorlijk tevreden. Ik ben goed aan het seizoen begonnen, ben daarna wat weggezakt, maar de laatste maanden speel ik weer op niveau. Volgens mij heb ik het aantal goals en assists bereikt dat ik vooraf in mijn hoofd had.”

Hazard is bij Chelsea ook geëvolueerd. “Ik moet hier meeverdedigen, ander word ik de huid vol gescholden. Ik zal nooit de beste verdediger worden, maar ik voel me zeker niet te min om defensief werk op te knappen. Ik ben bij Chelsea een constantere voetballer geworden”, aldus Eden Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties