Bacca is Profvoetballer van het Jaar

Frank Deckers
| 63 reacties
Bacca is Profvoetballer van het Jaar
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carlos Bacca is uitgeroepen tot Profvoetballer van het Jaar. De Club Brugge-spits werd door zijn collega's verkozen. De Colombiaan is dit seizoen een belangrijke schakel in de ploeg van Garrido, hij maakte al 24 doelpunten.

"Ik ben heel tevreden en dankbaar dat ik dit mooie doel, de beste speler van de Belgische competitie zijn dit jaar, bereikt heb. Deze bekroning is voor mij het resultaat van hard werk. Ik heb dit seizoen elke dag hard gewerkt en de wedstrijden hebben ons tot een hoger niveau gebracht“, liet de aanvaller weten op de clubwebsite.

De Colombiaan bedankte zijn volledige club. “Deze trofee is niet alleen van mij, dit is de verdienste van de hele ploeg. Zonder hun hulp en steun hadden we deze trofee niet kunnen winnen. De supporters hebben mij altijd gesteund, van de eerste dag dat ik bij Club Brugge voetbalde. Daar ben ik heel blij om. Ik geef me altijd 100% op training om tijdens de wedstrijden optimaal te kunnen presteren. Fans hebben zoals hier, die je onvoorwaardelijk steunen en aanmoedigen, is erg belangrijk voor een voetballer.“

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties