Futsalclub PS Oostkamp dreigt te verdwijnen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Futsalclub PS Oostkamp dreigt te verdwijnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Futsalclub PS Oostkamp zit in financiële problemen. De club, die al sinds het seizoen 2003/2004 uitkomt in de Futsalcompetitie van de KBVB, heeft het moeilijk om sponsors te vinden. De beslissing wordt genomen op 23 mei.

De club roept in een persbericht mogelijke partners op om de club te steunen. De club heeft twee ploegen in competitie en de kosten daarvan wegen erg door, ook al wordt bij Oostkamp geen enkele speler betaald. Mogelijke sponsors of clubs die het stamnummer willen overnemen kunnen zich kenbaar maken tot 22 mei.

Futsal PS Oostkamp dreigt te stoppen

Reeds vanaf seizoen 03-04 is PS Oostkamp actief in de Futsalcompetitie KBVB, dit met een fanionploeg (2e nationale) en nationale beloften. De laatste jaren brengt het in lijn brengen van deze ploegen echter heel veel kosten met zich mee zonder dat er een meerwaarde tegenover kan gesteld worden (partners). En hierbij dient gezegd dat bij PSO nog steeds geen enkele speler betaald wordt.

Mits er op korte termijn (lees ten laatste op 22 mei 13) nog contacten zouden komen met eventuele potentiële partners zal PSO Vzw op 23 mei de knoop doorhakken om niet langer aan te treden met de Futsalploegen. Deze beslissing valt ons sowieso zwaar daar de sport een groot potentieel biedt en wij de enige westvlaamse vertegenwoordiger zijn.

Clubs die interesse hebben om ons stamnummer over te nemen mogen ons ook contacteren. Potentiële partners en/of clubs kunnen ons contacteren op 0477/216 178, dit tot en met 22 mei 2013.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties