Reactie Skúlason: "Dacht even dat titel binnen was"

Skúlason: "Dacht even dat titel binnen was"
Foto: © SC

Ólafur Skúlason mocht de laatste tien minuten bij Zulte Waregem nog de kentering proberen inzetten, maar dat lukte uiteindelijk niet. De IJslander was na de wedstrijd logischerwijze ook enorm ontgoocheld om de gemiste kans.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Toen Naessens Zulte Waregem op voorsprong bracht zat Skúlason nog op de bank. Hij dacht toen even aan de titel: “Ik dacht even dat de titel binnen was. Anderlecht had op dat moment nog geen kansen gehad. Het is zeer jammer dat we meteen een ongelukkig doelpunt tegen krijgen. Krijgen we dat doelpunt niet zo snel tegen, dan hadden we volgens mij echt kampioen kunnen worden.”

“We hebben goed verdedigd en hebben ons echt 100% gegeven. Dan is het natuurlijk jammer dat je op zo’n manier een doelpunt tegen krijgt. Iedereen was teleurgesteld na de wedstrijd, zeker de wat oudere jongens. Het besef was er dat het mogelijk een van de laatste kansen op een titel was in de carrière.”

Toch ging de IJslander met opgeheven hoofd richting Waregem voor een feestje. “We mogen trots zijn op onze prestaties dit seizoen en moeten deze teleurstelling vergeten. We moeten de fans danken voor hun steun tijdens dit fantastisch seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties