Fiorentina wil prijzenoorlog rond Jovetic

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Fiorentina wil prijzenoorlog rond Jovetic
Foto: © SC

Stevan Jovetic werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan Arsenal. De gesprekken tussen de Londenaren en Fiorentina zijn inmiddels opgestart, maar het water blijkt vooralsnog te diep.

Arsène Wenger maakt van Jovetic een absolute prioriteit om de aanval van the Gunners te komen versterken. Fiorentina liet echter weten dat international van Montenegro zo’n dertig miljoen euro moet kosten. En dat is niet naar de zin van de roodhemden. Volgens The Daily Mail wil Arsenal maximum 24 miljoen euro uitgeven in Italië.

Toch lijkt de kans groot dat de aanvaller toch richting Premier League trekt. Fiorentina hoopt met de geruchten vooral een prijzenoorlog uit te lokken want ook Juventus toont verregaande interesse voor Jovetic. In Firenze zien ze het goudhaantje echter liever niet naar een concurrent verkassen.

Ondertussen schermt Arsenal ook met Gonzalo Higuain. De aanvaller zit op een dood spoor bij Real Madrid en lijkt een alternatief te zijn indien de transfer van Jovetic naar the Emirates zou afspringen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties