Geel-coach: "Niets aan het toeval overlaten"

Fabian Morren
| 7 reacties
Geel-coach: "Niets aan het toeval overlaten"
Foto: © SC

Geel-Meerhout won met 3-0 van Racing Mechelen. Tweede klasse lijkt te lonken, maar trainer Eric Franken houdt beide voeten stevig op de grond. "We zijn er nog niet", zegt hij.

"Ik denk dat wij een prima wedstrijd speelden tegen een goed Mechelen", vertelt Franken in HLN. "We hebben hen goed opgevangen. Mechelen trachtte ons ook goed vast te zetten, zodat het een erg gesloten eerste helft werd."

"Op het goede moment viel dan de openingsgoal en als je dan enkele minuten later die fase krijgt met een strafschop en rood voor de bezoekende doelman, ga je toch met een goed gevoel de rust in. Tijdens de rust heb ik gevraagd de organisatie goed vast te houden watn een eventuele tegengoal had de boel kunnen verpesten."

"We zijn tevreden. Ik denk te mogen zeggen dat de twee beste ploegen deze finale betwisten. Twee goed voetballende ploegen. Toch wil ik waarschuwen dat we er nog niet zijn. Wij zullen niets aan het toeval mogen overlaten om onszelf niet in moeilijkheden te brengen in de terugmatch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties